Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya'ya Ziyaret

Kumluca Beykonak Enduro Motosiklet Sporları Kulübü üyeleri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti.

Kumluca Beykonak Enduro Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı Bülent Dönmez, Başkan Yardımcısı Süleyman Tuncer ve MX1 ve MX2 kategorilerinde Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları bulunan Mustafa Çetin, ziyarette dünya şampiyonası hakkında bilgiler verdi.

Kulüp Başkanı Dönmez, Fethiye, Gemlik, Düzce ve Kaynaşlı'da düzenlenen motokros yarışlarında MX2 kategorisinde birinci olan Mustafa Çetin’in, Afyonkarahisar'da yapılacak Dünya Motokros Şampiyonası'na Türkiye'den tek temsilci olarak katılacağını söyledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ise, bölgede motosikletin yeni yaygınlaşmaya başladığını, belediye olarak bu spora destek verdiklerini söyledi.

Kumluca'da, Türkiye'de ilk olan kum enduro yarışlarının 3-4 Şubat'ta ikincisini gerçekleştireceklerini ifade eden Çetinkaya, "Yılda iki kez ilçemizde motosiklet yarışları yapılıyor. Halkımızın teveccühü fazla. Güzel yarışların olmasını diliyor ve halkımızı yarışları izlemeye davet ediyorum. Ayrıca, sporcumuza da katılacağı yarışlarda başarı diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA