Karşıyaka'da Bandırmaspor Maçı Hazırlıkları

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 3 Şubat'ta Bandırmaspor'u konuk edecek Karşıyaka'nın teknik direktörü Cihat Arslan, "Bizim için her galibiyet, her puan çok önemli." dedi.

Arslan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Karşıyaka'nın önemli bir camia olduğunu ve ayakta kalma mücadelesi verdiğini belirtti.

Kendisinin bu duruma gelmesinde çok büyük katkısı olan camiaya borcunu ödemek için göreve geldiğini bildiren Arslan, şunları kaydetti:

"Bu borç kısa vadede ödenir mi bilemiyorum. Hangi ligde olsa gelirdim. Futbolcuları çok fazla analiz edemeden Silivri'ye gittik. Önemli bir maçı, kırılma maçını kazandık. Bu galibiyet psikolojik açıdan da çok önemliydi. Takımın eksik yönlerini analiz edip en kısa zamanda kendimizi geliştirerek emin adımlar atmak istiyoruz. Takımda mücadele gücü var ancak Battal, Mahmut, Mustafa ve Tayfun gibi taşıyıcı oyuncularımızın performansının mutlaka artması gerekiyor. Bu hafta Bandırmaspor karşısında önemli bir sınava çıkacağız. Bizim için her galibiyet, her puan çok önemli.''

Kaynak: AA