Bozüyük Belediyesi İdman Yurduspor Masa Tenisi Takımından İstanbul Çıkarması

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi İdman Yurduspor masa tenisi takımı, Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen özel bir turnuvaya katıldı.

Düzenlenen turnuvada 2 farklı kategoride tam 80 sporcu yarışırken, küçük erkekler kategorisinde Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu sporcuları ilk üç sıraya yerleşti. Gerçekleştirilen müsabakalarda 1. Arda Arabacı, 2. Berkay Emir ve 3. Ali Eren Yurdakul sırada yer aldı. Şubat ve Mart aylarında yapılacak Türkiye turnuvaları öncesinde almış oldukları dereceler ile umut vaat eden genç sporcular ve teknik heyet, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımları ile açılışı gerçekleştirilen Sancaktepe performans laboratuvarını ziyaret eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu sporcuları, burada boy, kilo, esneklik, dikey sıçrama, denge, reaksiyon, güç ve sürat gibi dayanıklılık testlerine tabi oldu. Fiziksel gelişimlerinin bilimsel olarak takip edilmesinin sporda profesyonelleşmek için son derece önemli olduğunu belirten laboratuvar personeli, Bozüyüklü genç sporcuları ağırlamak mutluluk duyduklarını belirttiler.

Kaynak: İHA