Menüsküs Ve Çapraz Bağları Yırtılan Hentbolcu, Ameliyat Oldu

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Bayan Hentbol Takımı ve Genç Uşak Spor Kulübü arasında oynanan hentbol maçında menüsküs ile çapraz bağları yırtılan Feyzanur Öztürk ameliyat edilirken, sahalardan 4 ile 6 ay arasında uzak kalacağı öğrenildi.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Bayan Hentbol Takımı oyuncusu Feyzanur Öztürk, Genç Uşak Spor Kulübü arasında oynanan maçta talihsiz bir şekilde sakatlandı. Öztürk’ün iç menüsküs, dış menüsküs ve çapraz bağı yırtıldı. Medical Park Elazığ Hastanesi’nde Op. Dr. Mehmet Önen tarafından ameliyat edilen Öztürk’ün tedavisi devam ediyor.

Genç Uşak Spor Kulübü maçında talihsiz bir şekilde sakatlandığını belirten Feyzanur Öztürk, “Maçta diz kapağım döndü. Sakatlanma anında çok ağrım vardı. Şu anda çok iyi tedavi oluyorum. En erken zamanda sahalara dönmek istiyorum” dedi.

Öztürk’ün iç menüsküs, dış menüsküs ve çapraz bağının yırtılmış olduğunu dile getiren Op. Dr. Mehmet Önen “Hastamızın ameliyatını hastanemizde başarılı bir şekilde yaptık. Ameliyatta hem menüsküslerine hem de çapraz bağlarına müdahale edildi. Sahalara dönmesi hastanın gayretiyle olacak” ifadelerini kullandı.

Feyzanur Öztürk’ün başarılı bir oyuncu olduğunu aktaran takım antrenörü İsmail Bayraktar ise, “Öztürk, Genç Uşak Spor Kulübü maçında talihsiz bir sakatlanma yaşamıştı. İnşallah sporcumuz kısa sürede sahalara dönecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA