DALKO'dan, Madalyalı Genç Güreşçilere İkram

Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) Köyceğiz Belediyespor güreş takımı sporcularına yemek ikramında bulundu.

DALKO Başkanı Arif Yalılı, Ocak ayı içerisinde katıldıkları şampiyonalarda madalyalar kazanan Köyceğiz Belediyespor kız ve erkek güreş takımlarını kooperatif tesislerine davet etti.

Antrenörleri ile birlikte Kooperatife gelen güreş takımı sporcularını karşılayan Başkan Yalılı, tesisi, genç sporculara gezdirerek yapılan çalışmaları anlattı.

Tesisin gezilmesinin ardından güreş takımı için hazırlanan balıklar, başarılı sporculara ikram edildi.

DALKO Başkanı Yalılı, genç sporculara balıklar hakkında bilgi vererek, düzenli ve kaliteli beslenmelerinin önemini vurguladı.

Yalılı; “genç sporcu kardeşlerimizin kazandıkları başarılar bizleri gururlandırıyor. Başarılarının devamını diliyorum, Türkiye şampiyonasında bölgemizi temsil edecek sporculara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan da, güreş takımı antrenör ve sporcularını tebrik etti.

Ceylan; “4-5 Ocak tarihleri arasında okullar arası il seçmelerinde Köyceğiz Belediye spor olarak 22 sporcu ile katılım sağlandı. 12 Altın, 6 Gümüş, 4 Bronz madalya kazanıldı. 10-15 Ocak tarihleri arasında ise Muğla Serbest il birinciliğinde 8 Altın, 8 Gümüş ve 6 Bronz madalya kazanıldı. Sıkletlerinde ilk 3’e giren sporcular Köyceğiz’i gruplar ve Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Köyceğiz Belediyespor güreş takımı başarıları ile bizleri gururlandırıyor. Antrenör ve oyuncularımızı tebrik ediyor, bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Güreş takımı sporcuları ise katkılarından dolayı Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve DALKO Başkanı Arif Yalılı’ya teşekkür etti.

Kaynak: İHA