Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir Deplasmanında

Karabük ekibinde, izinli olan Kerim Zengin ve sakatlığı bulunan Kage ile cezalı olan Ibanez ve Skulason Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek.

Kardemir Karabükspor, Süper Lig'in 19. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak.

Dün İstanbul'a giden ve bugün Medipol Başakşehir tesislerinde son antrenmanını teknik direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen Kardemir Karabükspor, konakladığı otelde kampa girdi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Barış Şimşek'in yöneteceği karşılaşmayı kazanarak, götü gidişe son vermek isteyen Karabük ekibinde, önemli eksikler bulunuyor.

Kendisine takım bulması için izin verilen Kerim Zengin ve sakatlığı bulunan Herve Kage yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kardemir Karabükspor'da cezalı olan Luis Ibanez ile Olafur Ingi Skulason'da Medipol Başakşehir karşısında sahada olmayacak.

Bu sezon ligde sadece Medipol Başakşehir ve Kayserispor'u mağlup edebilen, deplasmanda ise hiç galip gelemeyen Kardemir Karabükspor, üst üste oynadığı son 10 maçını kazanamadı.

Karabük temsilcisi, 9 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Ligin 2. haftasında sahasında 3-1 yendiği Medipol Başakşehir maçında sahada olan kaleci Oleksandr Rybka hariç bütün futbolcularını devre arasında gönderen Kardemir Karabükspor, rakibi karşısına ikinci transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla çıkacak.

Kaynak: AA