'Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyoruz'

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:'İyi olduğumuz süreleri daha da artırarak çıkışımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz'.

TFF 1. Lig'de deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 2-0 yenen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve çıkışlarını devam ettirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, MKE Ankaragücü karşılaşmasına geçen hafta kazandıkları Elazığspor maçının moraliyle başladıklarını aktardı.

MKE Ankaragücü karşısında yaptıkları paslarla ve golle rakiplerinin direncini kırdıklarını ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"1-0'dan sonra da net pozisyonlar yakaladık. İlk devrenin sonuna doğru bazı sorunlar yaşasak da bunu çabuk çözdük. Takım savunmasını iyi yapıp, topa daha fazla sahip olarak ikinci yarının başlarındaki sıkıntımızın da üstesinden geldik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İyi olduğumuz süreleri daha da artırarak çıkışımızı devam ettirmeyi hedefliyoruz."

Son 5 maçta sadece 1 mağlubiyeti bulunan ve bu müsabakalarda 10 puan toplayan Altınordu, 19. haftayı 26 puanla kapattı. MKE Ankaragücü maçında 1 gol atan Mirkan Aydın, toplam gol sayısını 8'e çıkararak Kerim Avcı'yla beraber takımın en golcü ismi oldu. Erdoğan Yeşilyurt ise bu sezon 3. golüne imza attı.

Kaynak: AA