Efeler Ligi Açıklaması Jeopark Kula Belediyespor Açıklaması 3 - 2 İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nin 16’ncı hafta müsabakalarında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Jeopark Kula Belediyespor, file mücadelesinden 3-2 galip ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde Manisa’nın tek temsilci olan Jeopark Kula Belediyespor ligin 16. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında seyircisinin desteği ile çok iyi bir mücadele sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, güçlü rakibi karşısında 2-1 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Karşılaşmanın setleri 16-25, 27-25, 18-25, 25-23 ve 15-9’luk skorlarla bitti. Tadilatı tamamlanan Kula Spor Salonu’na döndükten sonra rakiplerine galibiyet şansı tanımayan Jeopark Kula Belediyespor, bu skorla çıkışını sürdürdü.

Jeopark Kula Belediyespor Başantrenörü Mustafa Çayır maç sonu yaptığı açıklamada, “Ligin özellikle 2’inci devresinde kendi sahamızda istediğimiz oyunu sergilemeye başladık. Son dört maçta aldığımız galibiyetler ve coşkulu taraftarımızın büyük desteği ile yükselişimiz hızla sürecektir. Ben bu galibiyeti maç boyunca desteğini eksik etmeyen Kulalı taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, her maça galibiyet hedefi ile çıktıklarını belirterek şunları söyledi: “ Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol takımımız, Türkiye’nin en iyileri arasında tek başına Manisa’yı temsil ediyor. Kulamızın adını duyuruyor. Her maça inançla, hırsla galibiyet hedefiyle çıkıyoruz. Bu maçta kazanmamız gereken önemli bir müsabakaydı. İstanbul Büyükşehir güçlü bir ekip ama kazanan biz olduk. Kulalı taraftarlarımıza bugünkü coşkulu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA