Samsunspor Tribünlerinde Sevgi Ve Tepki Bir Arada

SAMSUN – Kayyum tarafından yönetilen Samsunspor’da Grandmedical Manisaspor maçında tribünlerde ilginç görüntüler yer aldı.

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, mali ve idari krizin ardından yaptığı genel kurullarda başkan adayı çıkartamayınca takım kayyuma devredilmişti. Samsunsporlu futbolcular, bugün oynanan Grandmedical Manisaspor maçına “Kalbimizle, duamızla Mehmetçiklerimizin yanındayız” yazan pankartla çıktılar.

Samsunspor’a bugüne kadar 3 milyona yakın destek oluşturan Samsun Valisi Osman Kaymak’a taraftarlar sevgi gösterisinde bulunurken, “Sayın Samsun Valisi Osman Kaymak diye yazılır, ’Osman Baba’ diye okunur” şeklinde pankart açtılar. Serbest kaldıktan sonra takıma geri dönen Ufuk Budak ve Çağrı Ortakaya için açılan, “Ufuk’ta para gözüktü Çağrı’n gelsinler” pankart ise dikkat çekti. Vali Osman Kaymak’a sevgi gösterilerinde bulanan taraftarlar, takımdan ayrılıp geri dönen Ufuk Budak ve Çağrı Ortakaya’yı ıslıkladılar.

Karşılaşmanın 40. dakikasında birleşme kararı alan bazı Samsunspor taraftarları arasında kavga yaşandı.

Ayrıca Samsunspor-Grand Medical Manisaspor maçı öncesi moral, motivasyon amacıyla soyunma odasına giden Vali Kaymak, futbolculara 5 bin TL galibiyet primi söz vererek, başarılar diledi.

Kaynak: İHA