Göztepe-Kayserispor Maçından Notlar

Göztepe'nin transfer etmeyi planladığı Demba Ba da maçı takip etti.

Göztepe'nin transfer etmeyi planladığı Senegalli golcü oyuncu Demba Ba, Göztepe-Kayserispor maçını tribünden takip etti.

İkinci yarının ilk iç saha maçında Kayserispor'u ağırlayan Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, geçen haftaki Fenerbahçe maçındaki ilk 11'inde iki değişikliğe gitti. Tuna, cezalı Kadu ile Tayfur Bingöl'ün yerine Adama Traore ile Andre Poko'ya şans tanıdı.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ise geçen haftaki ilk 11'inde yer verdiği Şamil Çinaz, Cristian Ionut Sapunaru ve Fernando Henrique Boldrin'in yerine Gonzalo Alejandro Espinoza Toledo, Güray Vural ve Oleksandr Kucher'i oynattı.

Kayserispor'un yeni oyuncularından Ukraynalı Artem Kravets de ilk kez yer aldığı maç kadrosunda yedek soyundu.

- Demba Ba ve Wallace Reis tribünde

Göztepe'nin transfer görüşmeleri yaptığı Demba Ba maçı tribünden takip etti. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Demba Ba ile geçen sezon birlikte çalıştıklarını ve şampiyon olduklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Davet ettim, gelmesini, görmesini. Hatta olumlu izlenimler edindiğini de söyledi konuştuğumuzda. Bugün de burada. Anlaştık sanırım, öyle oldu. Umarız aramızda olacak ve ikinci yarıda bize çok büyük katkılar sağlayacaktır. Hem karakteriyle hem oyunculuğuyla gerçekten üstün meziyetli bir oyuncu. Göztepe'de oluşu hem bizim adımıza hem onun adına şans olur diye düşünüyorum."

Sarı-kırmızılı kulübün prensip anlaşmasına vardığı bir diğer oyuncu Wallace Reis Da Silva da maçı tribünden takip etti.

- Mehmetçiğe destek

Maçın hakemleri ve iki takım oyuncuları Afrin'de Türkiye'nin sınır güvenliğini tehdit eden terör unsurlarını ortadan kaldırmak için Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla, seremoni öncesi sahaya "Kalbimizle duamızla Mehmetçiğin yanındayız" yazılı pankartla çıktı.

Kaynak: AA