Edremit Bld. Gürespor - İstanbulgücü Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin (TKBL) 19. haftasında İstanbulgücü’nü misafir eden Edremit Bld. Gürespor, karşılaşmayı 78-60 kazanırken, antrenörler maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

TKBL 1. Ligi takımlarından Gürespor ile İstanbulgücü’nün karşılaştığı mücadelenin ardından, her iki takımın antrenörleri, basın toplantısında maçı değerlendirdi. Gürespor Başantrenörü Ekin Baş, “Takımımı tebrik ediyorum. Performanslarını sahaya yansıttılar. Rakip takım da iyi mücadele etti ve onları da tebrik ediyorum. Rakibimiz geçen hafta iyi bir galibiyet almıştı. Bu motivasyon ile oynadı. Ama biz daha iyi motive olduk ve bu maçın öneminin farkındaydık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuşurken, takım oyuncusu İlsu Darıcıoğlu da, “Kendi sahamızda kazanıp çıkışa geçmek istiyorduk. İyi enerjili bir takım oyunuyla kazanmasını bildik. Takımımızı ve mücadele gösteren rakip takımı tebrik ediyorum” dedi.

İstanbulgücü Takımı Başantrenörü Erdem Tunçluer, ilk 3 periyod neredeyse kafa kafaya oynadıklarını ifade ederek, “rakibimiz gerçekten tecrübeli bir takım. Sadece 1 periyod, yani 10 dakika oynadılar ve maçı bitirdiler. İyi bitirdiler. Bugün üçlü atış yüzdeleri gayet iyiydi. 80 sayı attılarsa 35-40 tanesi üçlük atışlardandı. Rakibi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Oyuncu Aleyna Baştürk ise, “Karşı takımı tebrik ederiz. Kaybettiğimiz için üzgünüz” sözlerini kullandı.

Kaynak: İHA