Şampiyon Büyükçekmece'de Kupa Heyecanı

Süper Amatör Ligde mücadele eden ve 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Büyükçekmece Belediyespor A Takımı, Pazar günü saat 14:30’da düzenlenecek törenle kupasını alacak.

İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grup’ta başarılı bir sezona imza atan Büyükçekmece Belediyespor Futbol Takımı’na, 28 Ocak Pazar günü Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenecek törenle şampiyonluk kupası takdim edilecek. Bu yıl grubunda oynadığı 19 maçın 15’ini kazanan, 2 maçta berabere kalan ve 2 maçında mağlup olan Büyükçekmece Belediyespor, elde ettiği 47 puanla 2017 - 2018 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Büyükçekmece ailemi bekliyorum”

Büyükçekmece Belediyespor’un şampiyonluğunu kutlayan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece, sporun her dalında da adını duyurmaya başladı.

Amatör Süper Lig’de çok önemli bir başarıya imza atarak, 2017-2018 sezonu şampiyonu olan Büyükçekmece Belediyespor Kulübü yöneticilerini, teknik heyetini, oyuncularını ve takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutluyorum. Pazar günü Atatürk Spor Kompleksi’nde saat 14:30’da gerçekleşecek kupa törenine tüm Büyükçekmece ailemi bekliyorum” dedi.

Kaynak: İHA