Maçın Ardından

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Bulak: 'Bundan sonra da genç oyuncularımızı aramıza katarak daha hırslı, agresif, koşan bir takım haline geleceğiz' Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Altıparmak: 'Son 7 maçta oynadığımız gibi oynayamadık. İlk 30 dakikadaki tempomuzu, istek ve arzumuzu daha sonra gösteremedik'

TFF 1. Lig 19. haftasında, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 2-0 yenen Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, sonuçtan ve oynanan futboldan memnun olduğunu söyledi.

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyeti, Adana Demirspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Hırvat defans oyuncusu Tomislav Glumac'a armağan ettiğini ifade etti.

Art arda iki maçı 2-0 kazandıklarını hatırlatan Bulak, şöyle konuştu:

"Çok gol yiyen bir takım olmamıza rağmen iki maçta gol görmememiz bizim için sevindirici. Savunma ağırlıklı bazı organizasyonlar ve bunu geliştirme antrenmanları bize katkı sağlayacak. Oyuncuların arzusu iyi. Pas yapma, oyunu kenara oynama ve öne hızlı çıkış becerisi de olumlu. Savunmada bazı oyuncuların daha dikkatli oynamaları bize katkı sağladı. Bundan sonra da genç oyuncularımızı aramıza katarak daha hırslı, agresif, koşan bir takım haline geleceğiz."

- Büyükşehir Belediye Erzurumspor cephesi

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da ilk golü atanın kazanacağı bir maçta, ilk golü yiyerek mağlup olduklarını belirtti.

Müsabakanın her iki takım için zorlu geçtiğini aktaran Altıparmak, şunları kaydetti:

"Bu maçı kazanarak üst taraftaki rakiplerimizi yakalama planımız vardı. Rakibimiz, ilk atağını 35. dakikada yaptı ve golü buldu. İlk 30 dakikada net birkaç pozisyonumuz var. Son vuruşlarımızı iyi yapamadık. Belki biz öne geçmiş olsaydık bu skoru biz yakalardık. İlk yarının sonlarına doğru Nobre'nin sakatlanması bizi çok etkiledi. Rakibin ikinci yarı sadece kontra atak yapacağını biliyorduk. Maç boyunca rakibin 2 golü, kaçırdığı bir pozisyonu var. Geldiğimden beri 8 maç oldu ve ilk mağlubiyetimizi aldık. Son 7 maçta oynadığımız gibi oynayamadık. İlk 30 dakikadaki tempomuzu, istek ve arzumuzu daha sonra gösteremedik."

Altıparmak, istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ancak eski tempoyu yakalayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA