Güntürkün Açıklaması 'Güzel Futbolla Galip Gelmek İstiyoruz'

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Osmaniyespor FK, pazar günü Aydınspor 1923 takımıyla ikinci yarıda ilk kez taraftarının karşısına çıkıyor.

Aydınspor maçı hazırlıklarını 7 Ocak Stadı’nda yaptığı çift kale maçla sürdüren sarı yeşilli takım maç saatini beklemeye başladı.

Osmaniyespor FK Basın Sözcüsü Kazım Güntürkün, yaptığı açıklamada, takım olarak ikinci yarıda ilk kez taraftar karşısına çıkacak olmanın heyecanının yaşandığını belirtti.

7 Ocak Stadı oynanacak maçta Aydınspor 1923 takımına karşı sahaya 3 puan parolası ile çıkacaklarını aktaran Güntürkün, taraftarlarında desteği ile bunu başaracaklarına inandığını dile getirdi.

Devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Güntürkün, yapılan transferlerin takıma uyum sağladığını ifade etti.

Osmaniyespor FK’nın ikinci yarıda daha başarılı olacağını vurgulayan Güntürkün, “İlk yarıda özelikle sahamızda arzu etmediğimiz sonuçlar aldık. Beklenmedik puan kayıplarından dolayı ilk yarıyı istediğimiz yerde tamamlayamadık. İkinci yarı için takımımızın ihtiyacı olan bölgelere, katkı sağlayacak oyuncular transfer ettik. Antalya’da ikinci devreye hazırlanan takımımız iyi bir kamp dönemi geçirdi. İkinci yarıya Düzyurtspor beraberliği ile başladık. Oyuncularımızın hırsı, mücadelesi ve kazanma azmi bizi daha da umutlandırdı. Pazar günü oynayacağımız Aydınspor 1923 maçını, taraftarımızın da desteğiyle galip geleceğimize inanıyorum. Yeni transferlerimiz de ilk kez taraftarımız önünde oynayacak. Bu maç ikinci devre kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç olmasından dolayı da büyük önem taşıyor. İnanıyorum ki taraftarlarımız açık ve kapalı tribünde adeta bir şölen yaşatacaklar. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum” dedi.

Osmaniyespor FK - Aydınspor 1923 karşılaşması 28 Ocak Pazar günü saat 13.30’da 7 Ocak Stadı’nda oynanacak. Osmaniye ekibi, 23 puanla 11. sırada yer alırken konuk ekip ise 18 puanla 14. sırada bulunuyor.

Kaynak: İHA