Başkan Üzülmez Arslanbey'in Coşkusuna Ortak Oldu

Süper Lige çıkma mücadelesinde, Kullarspor’u 2-1 mağlup ederek, şampiyon olan Arslanbey Belediyespor’un şampiyonluk gecesine Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de katıldı.

1. Amatör Lig D Grubu’nda konuk ettiği Kullarspor’u 2-1 mağlup ederek namağlup bir şekilde adını tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’e yazdıran Arslanbey Belediyespor, Maşukiye’deki şampiyonluk gecesinde bir araya geldi. Gecenin onur konuğu, aynı zamanda Arslanbeyli olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oldu.

Arslanbey Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Sarı’nın ev sahipliğindeki geceye Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, KASKF Başkanı Murat Aydın, kulübe destek olan iş adamları, Süper Amatör Lig B Grubu’nda takımı namağlup şampiyonluğa ulaştıran Nusretiyespor Teknik Sorumlusu Sedat Topçu, Arslanbey ekibinin yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve taraftar sorumluları katıldı.

Kartepe kulüplerine verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bugün burada bu tür etkinlikleri yapabiliyor, gece evimizde rahat bir şekilde uyuyabiliyorsak bunu kahraman Mehmetçiklerimize borçluyuz. Allah şu an vatanımızı Afrin’de savunan şanlı ordumuzun yar ve yardımcısı olsun. Bir Arslanbeyli olarak kulübümüzü elde ettiği başarıdan ötürü kutluyor, emeği geçen herkese nice başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından plaket töreni düzenlendi.

Arslanbey ekibine sezon boyunca verdiği desteklerle katkı sunan iş adamları onurlandırılırken, şampiyonluk kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı verildi.

Kaynak: İHA