Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi

Muratpaşa Belediyespor, pazar günü oynayacağı lig maçı ve Türkiye Kupası ikinci tur maçları için Trabzon'a gidecek.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, pazar günü oynayacağı lig maçı ve Türkiye Kupası ikinci tur maçları için Trabzon'a gidecek.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 13 maçın 13'ünü de kazanarak en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Muratpaşa Belediyespor, 4 günde 4 maç için Trabzon'a gidecek.

Takım, Trabzon'da ilk olarak lig maçında Zağnosspor'la karşılaşacak. 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak karşılamayı Sibel Erdoğan ve Sema Türkan hakem ikilisi yönetecek.

Muratpaşa Belediyespor'un Trabzon seferi, lig maçının ardından pazartesi günü Türkiye Kupası ikinci tur maçlarıyla devam edecek. Paşanın Melekleri, kupada ilk olarak Eskişehir Şehir Koleji ile karşılaşacak. Salı günü Bandırmaspor'la oynayacak Muratpaşa Belediyespor, çarşamba günü ise Zağnosspor ile yapacağı karşılaşmanın ardından Antalya'ya dönecek.

Antrenör Birol Ünsal, 28-31 Ocak tarihleri arasında oynayacakları 4 karşılaşmayı, şampiyonluk ve Türkiye Kupası yolunda en önemli viraj olarak gördüklerini bildirdi.

Trabzon'un zor bir deplasman olduğunu belirten Ünsal, "Zağnos karşısında ilk yarıda oynadığımız maçı 27-23 kazanmıştık. Yine aynı başarıyı göstermek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA