Oturarak Voleybol Türkiye Süper Ligi

Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ALGES) Başkanı İsmail Korkut, Diyarbakır'da düzenlenecek olan Oturarak Voleybol Türkiye Süper Ligi'nde üst üste 2. defa şampiyon olmak istediklerini bildirdi.

ALGES Başkanı Korkut, düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl Oturarak Voleybol 1. Ligi şampiyonu ve Metin Türker Türkiye Kupasını kazandıklarını, yeni sezonda da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Turnuvanın 1. etabının Diyarbakır'da düzenleneceğini ifade eden Korkut, şöyle konuştu:

"Oturarak Voleybol Türkiye Süper Ligi 1'inci etap müsabakaları Diyarbakır'da hafta sonu başlayacak. Yaklaşık 10 takımın katılacağı ligin A gurubunda mücadele edeceğiz. İnşallah yeni sezonda da tek hedefimiz şampiyon olmak. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı tamamladık. Yarın Diyarbakır'a gideceğiz. 1 ve 2'inci etap müsabakalarının ardından final maçlarını ilçemizde oynamak istiyoruz. Ancak salonumuz yeterli olmadığı için üniversitenin salonunda oynamak istedik. Orada engelliler için asansör sorunu vardı. Onunla ilgi AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu devreye girerek salona asansör yaptırılacak. Final maçlarını ilçemizde oynamak bizim en büyük arzumuz."

Kaynak: AA