Kanoda Milli Gurur

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano branşı sporcuları Tuğçe Taylak, Kırılo Avgan ve Asya İkisivri, ‘Durgun Su Kano Milli Takımı’ aday kampına katılacak.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano branşı sporcuları ‘Durgun Su Kano Milli Takımı’ aday kampına davet edildi. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kano Branşı Sorumlusu Ahmet Yıldız, sporcuları, 24 Ocak - 3 Şubat tarihlerinde Köyceğiz’de gerçekleşecek kamp öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi Mihraplı Kent Parkı Kano Parkuru’nda yapılan antrenmanda ziyaret etti. Yıldız, sporcuları ve Baş Antrenör Deniz Korkmaz’ı tebrik etti.

Hedeflerinin kısa vadede milli takımlara daha fazla sporcu göndermek ve kano branşında Bursa’ya önemli başarılar kazandırmak olduğunu ifade eden Yıldız, kano sporunun eğitim yaşını daha küçük yaşlara indirerek gelecekte bu sporu herkesin yapıyor olmasını istediklerini söyledi.



Kano eğitim alanının şehrin merkezinde olmasının avantaj olduğunu söyleyen Ahmet Yıldız, “Kano branşı olarak, Bursa’nın en gözde yerlerinde birisi olan Mihraplı Kent Parkı’nda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konum açısından Bursa’nın merkezi, aynı zamanda en çok ziyaret edilen parklardan. Biz çalışmalarımızı sürdürürken insanlar da bizi izliyor. Onlar da bu sporu yapmak istiyor. Biz de daha fazla çocuğumuza bu sporu yaptıralım istiyoruz. Bununla alakalı çalışmalarımız var. Çocuklarımızı sporla buluşturmak ve sporla iç içe yaşamaları için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA