Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı'na Takviye

Mücadele ettiği 3. Lig’te ilk yarıyı lig ikincisi olarak kapatan Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı, devre arasında takıma 2 önemli futbolcu alarak takviye yaptı.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk yarıyı ikinci tamamlayan Turgutlu Belediyespor Kadın Futbol Takımı, devre arasında 2 önemli futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi. Karşıyaka Besem Spor Kulübü’nden Pelin Işıl Işık ile Beste Altınelmalı’yı kadrosuna kattıklarını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Kadın futbol takımımız ligde fırtına gibi esiyor. İlk yarıyı ikinci olarak kapatan ekibimizin kadrosunu Pelin ve Beste ile daha da güçlendirdik. Hedefimiz şampiyonluktu şimdi buna bir adım daha yaklaştık. Kadın futbol takımımıza güvenim tam ve 3. ligde şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Turgutlu Belediyespor çatısı altında olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Pelin ve Beste ise, “Burada olmaktan mutluyuz. Takım arkadaşlarımız ile birlikte sezon sonunda hep birlikte şampiyonluk yaşayacağımıza eminiz” dediler.

Kaynak: İHA