Arslanbey'in Kupası Başkan Üzülmez'den

Süper Lige çıkma mücadelesi veren Arslanbey Belediyespor, Kullarspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon olunca, kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’den aldı.

l.Küme D Grubu’nda şampiyonluk düğümü son maçta çözüldü. Arslanbey Belediyespor ile Kullarspor arasında oynanan şampiyonluk maçında gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Sarı-Lacivertli ekip, Kullarspor’u 2-1 yendi, mutlu sona ulaştı. Arslanbey’in artık Süper Lig’de temsilcisi olacak. Kartpeliler’in heyecanla izlediği karşılaşmay Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetim kurulu üyeleri birlikte, taraftarların arasında izlediler. Karşılaşmanın sona ermesi ile Arslanbey Belediyespor şampiyonluğunu ilan etti. Arslanbey Belediyespor’un kupasını Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez verdi.

Kupa töreni sonrasında açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz yaz ve kış turizminin yanı sıra spor da başarılı olmaktadır. Ülkemizin birçok önemli kulübü kamp sezonunda ilçemizi tercih ediyor. Bu durum ilçemizin spor alanında daha başarılı olmasını sağlamaktadır. Burada Süper Lig’e çıkmak için kentimizin iki güzide takımı karşı karşıya geldi. Oldukça heyecanlı bir karşılaşma izledik. Arslanbey Belediyespor karşılaşmayı kazanarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazandı. Süper Amatöre yükselen Arslanbey Belediyespor’a başarılarının devamını diliyorum. Bu başarıda emeği geçen Kulüp Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini, futbolcularımızı ve muhteşem taraftarını bizlere yaşattıkları kupa sevinci için canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA