Büyükşehir Belediyespor'da Olimpiyat Hedefi

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Demir: 'Başarı çıtasını daha da yukarılara çıkararak 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz'.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Nihat Demir, kulüp olarak mücadale verdikleri branşlarda başarı çıtasını yukarılara çıkararak, 2020 yılında Tokyo'da yapıcak olimpiyatlarda Türkiye'ye madalyalar kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Demir, kulüp sporcularının antrenman yaptıkları salonları ziyaret ederek, sporcu ve antrenörleriyle bir araya geldi.

Ziyaretinde yaptığı konuşmada, salon sporlarında Trabzon'un en büyük kulübü olduklarını belirten Demir, 10 branşta 538'i lisanslı olmak üzere yaklaşık 965 sporcuya sahip olduklarını kaydetti.

Demir, gerek ulusal, gerekse uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılı sonuçlarla büyük bir camia olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Boks, karate, tekvando, güreş, judo, yüzme, tenis, kick boks, muay thai ve atletizm olmak üzere 10 branşta 2017 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda birçok şampiyonluklar ve dereceler elde ettik. Bir spor kenti olan Trabzon'un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda başarılı dereceler elde eden sporcularımızla gurur duyuyoruz."

Yarıştıkları müsabakalarda milli takımlarda da görev yapan 15 tecrübeli antrenörün de yer aldığı tecrübeli hocalarla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Demir, "Birlik ve beraberlik içerisinde başarı çıtasını daha da yukarılara çıkararak 2020 yılında Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz." dedi.

Demir, ziyaretlerinde sporculara eşofman, antrenman malzemesi ve çanta hediye etti.

Kaynak: AA