Lider Aliağaspor Sahasında Bornova'yı Konuk Edecek

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta 36 puanla lider durumda bulunan Aliağaspor, 17. haftada sahasında Bornova Belediyespor’u konuk edecek. 25 Ocak Perşembe günü Aliağa İlçe Stadında oynanacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.

Ligde topladığı 36 puan ile en yakın takipçisi Yamanlar’a 5 puan fark atan Aliağaspor, sahasında ağırlayacağı Bornova Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-siyahlılar karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Sorumlu Polat Çetin yönetiminde devam ediyor. Toki Sahasında yapılan son antrenmana futbolcular eksiksiz olarak katıldı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman hız ve denge çalışmasıyla devam etti. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından taktik çalışma ile sona erdi. Yamanlar deplasmanında kırmızı kart gören Bülent Tek, Bornova Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ligde oynadığı 14 maçta 36 puan toplayan ve ligin tek namağlup takımı olma unvanını elinde bulunduran Aliağaspor, Bornova Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle üst üste 10. galibiyetine ulaşmak istiyor. 15 maçta 14 puan toplayan Bornova Belediyespor ise 14 puanla 12. sırada yer alıyor.

Ligdeki çıkışlarını devam ettirmek istediklerini belirten Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Rakibimiz ligin alt sıralarında bulunan bir takım. Kolay gibi görünse de bu tür maçlar her zaman zor olur. Her zaman olduğu gibi karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. Taraftarımızın güçlü desteği ile iyi bir futbol sergileyerek galip gelmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA