Çok çalıştım oynatmadılar

Feyenoord’a 1.5 yıllık imza atan Van Persie’nin ilk işi F.Bahçe’yi şikayet oldu: Telegraaf'a konuşan golcü futbolcu, "Sakatlık sonrası antrenmanların tamamında full kapasite çalıştım ama forma şansı bulamadım!" dedi

Çok çalıştım oynatmadılar
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Robin van Persie dün Feyenoord ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ülkesine dönüşünün şerefine ilk röportajını Telegraaf gazetesine veren Van Persie, sarı-lacivertli takımdaki son günlerini şu şekilde özetledi: "Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Hatta ilk maçta 17 dakika oynadım. Sonra milli takımda sakatlandım ve bu 6 hafta kadar sürdü. İyileştikten sonra yine full kapasite ile çalıştım. Aralık ayının sonlarına kadar gelen 6 haftalık sürede antrenmanların tamamında yer aldım. Son 10 gün ise tek başıma bireysel olarak fiziksel çalışmalar yapabildim ama oynatılmadım." Performansı eleştirilen 34 yaşındaki futbolcu, Mr. Duracell lakaplı Dirk Kuyt'a da gönderme yaptı: "Belki Kuyt'tan bir tane ödünç Duracell isteyebilirim."full kapasite çalıştım ama forma şansı bulamadım!" dedi.

İDMANA ÇIKMAKLA ÇALIŞMAK AYRIDIR!


Kağıt üzerinde baktığımızda Van Persie, Hollanda basınına verdiği açıklamalarında haklı olabilir. Antrenmanlara çıkmasa, zaten Fenerbahçe yaptıracağı noter tespitleriyle kendisini bir lira ödemeden sözleşmesini feshederek gönderirdi. İdmana çıkmak ile idmanda çalışmak ayrı şeyler... Eğer Aykut Kocaman'a sorsanız veya Van Persie'nin fiziksel değerleri açıklansa, Van Persie'nin verileri hızlı yürüyen insandan biraz farklı olacaktır. Futbolcu egosunda, kendini haklı çıkarmak vardır. Bir ay sonra Feyenoord teknik direktörünün yorumlarını veya Hollandalı meslektaşlarımızın değerlendirmelerini okuduğumuzda ortaya çıkacak sonuca bakmak gerekir. Merakla bekliyorum.

Kaynak: AA