Boks Ringine Dönen Yeşil Sahada 2 Futbolcu Hastanelik Oldu

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Pazarköy Eğitim Spor ile Taşkısığıspor arasında oynanan amatör lig maçında kavga çıktı. Futbolcular arasında başlayan tartışmaya taraftarların da katılmasıyla adeta boks ringine dönen yeşil sahada 2 futbolcu darp edilerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya 1. Amatör liginde Pazarköy Stadı’nda Pazarköy Eğitim Spor ile Taşkısığıspor karşılaştı. Pazarköyspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçın ardından saha bir anda karıştı. İki takım oyuncuları arasında çıkan arbedeye taraftarlarda dahil oldu. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada Taşkısığıspor futbolcuları Resul Kaya ve Orhan Halil darp edilerek hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği olaylar güçlükle yatıştırıldı.

Öte yandan, geçen sene Taşkısığı’nda gerçekleşen maçta Pazarköylü futbolcular rakip takımın taraftarları tarafından darp edilmişti.

“Maçtan birkaç gün önce sağduyu çağrısı”

Maçtan birkaç gün önce Pazarköy Eğitim Spor’un Başkanı Ahmet Akcan, centilmenlik ve kardeşlik vurgusu yaparak önceki maçta yaşananların unutularak taraftarların sağduyulu olması konusunda çağrı yapmıştı.

Kaynak: İHA