Karla Kaplı Sahayı Taraftarlar Temizledi

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Ligi B Grubu'nda mücadele eden Elbistan Belediyespor taraftarları takımlarının Maraşgücü Spor ile oynayacağı karşılaşma öncesi karla kaplı sahayı temizlediler.

Elbistan Belediyespor taraftarları karşılamanın oynanacağı sentetik çim sahayı maç başlamadan yaklaşık bir saat önce temizledi.

Elbistan Belediyespor taraftarları olan 15 kişi, kendi araçları ve ellerine aldıkları küreklerle sentetik çim sahanın karla kaplı zeminini temizlemeye başladı.

Taraftar grubu temsilcisi Tahir Baba Yaycı, küreklerin yetersiz kalacağını anlayınca maç iptal olmasın diye kendi araçlarının arkasına sanayide özel olarak ustalara yaptırdıkları kar temizleme aparatı ile sahayı temizlediklerini belirtti.

Her zaman takımlarının yanında olduklarını söyleyen taraftardan Bahittin Doğan, "Saha karla kaplıydı. Maçın oynanabilmesi için zeminde bulunan karı temizleme kararı aldık. Kürek ve el arabaları ile bu işin uzun süreceğini düşündük. Sanayide ustalara bu özel kar temizleme aparatını yaptırdık. İki taraftarımız ağırlık yapması için aracın arkasına bağladığımız aparatın üzerine çıktı. Toplanan karların kenara atılması için de diğer taraftar küreklerle çalıştı." diye konuştu.

Kaynak: AA