Okullararası Salon Futbolunda Finalistler Belli Oldu

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Kız-Erkek Salon Futbolu (FUTSAL) Turnuvası Yeşiltepe Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarla sürüyor. Yarı final maçlarının oynadığı turnuvada finalistler belli oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017-2018 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Yıldızlar Kız-Erkek Salon Futbolu Turnuvalarında bugün oynanan müsabakalarda finale adını yazdıran takımlar belli oldu. Yeşiltepe Kapalı Spor Salonunda oynanan çekişmeli maçlara öğrenciler ve aileleri de büyük ilgi gösterdi. Turnuvanın başından itibaren rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Final Ortaokulu yarı finalde karşılaştığı Birüni Ortaokulunu 2-1’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı. Bol gollü geçen bir diğer maçta ise Çamlıca Ortaokulu, Türkiyem Ortaokulunu 6-4 mağlup ederek finale yükseldi. Yıldız Kızlar kategorisinde ise Recai Kutan Ortaokulu, Fahri Kayahan Parantez Ortaokulunu 1-0 mağlup etti. 91 bin Dev Öğrenci Ortaokulu ile karşılaşan Orhangazi Ortaokulu ise rakibini 3-1 yenerek finalde Recai Kutan Ortaokulu’nun rakibi oldu.

Yıldız Kız-Erkek Salon Futbolu (FUTSAL) Turnuvası Final 2’ncilik 3’üncülük maçları yarın Yeşitepe Kapalı Spor Salonunda oynanacak.

Kaynak: İHA