Karacabey'de Voleybol Takımı Kuruldu

Karacabey Belediyesi tarafından, ligte ilçeyi temsil edecek erkek voleybol takımı kuruldu.

Karacabey Belediyespor adıyla kurulan yeni takım, 2. Lige terfi edebilmek için Bölgesel Lig Marmara Grubu'nda maçlara çıkacak.

Takım, 29-31 Ocak tarihlerinde Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanacak terfi maçlarından başarılı sonuç alırsa 15-19 Şubat tarihlerinde Voleybol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahada mücadele verecek.

Antrenör Mustafa Cengiz idaresindeki takım kadrosunda Özer Özger, Sami Kaplan, İlhan Sarıaydın, Emircan Yavaş, Yusuf Can, Doğukan Vural, Ozan Aşer, Sunay Rodoplu ve Mustafa Cem Tetik yer alıyor.

Voleybolcuları ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, burada yaptığı konuşmada, Karacabey'i voleybolda en iyi şekilde temsil etmeyi ve tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

Karacabey Belediyesi olarak sporun her branşında çalışmaya devam ettiklerini belirten Özkan, "Belediye olarak, sporda atılım yaptığımızı düşünüyoruz. Gençlerimizi uyuşturucudan, alkolden ve kötü alışkanlıklardan korumanın önemli bir yolunun spor aktiviteleri olduğuna inanıyoruz. Hangi alanda olursa olsun gençlerimize spor yapma imkanını sağlamaya çalışıyoruz. Voleybolda iddialı bir takım oluşturduk. İnşallah üst liglere çıkacağız." diye konuştu.

Antrenör Mustafa Cengiz de "Bize bu imkanı sağlayan ve bizlere her zaman destek veren Başkan Özkan'a teşekkür ediyoruz. Biz, 2. Lig'e çıkmak için yola çıktık. Daha sonra da Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA