Karabük Veteranların Kaptanı Türkiye Karmasına Çağrıldı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Türkiye Veteranlar Karmasına, Karabük Veteranlar takım kaptanı Tuncay Başaran da davet edildi.

Şehit Uğur Akyer ve tüm şehitler anısına Bartın'da 20-21 Ocak tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Türkiye Veteranlar Karması ile Şehit Uğur Akyer Veteranlar ve Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar arasında maçlar oynanacak.

TMVFL Sportif Direktörü Alpay Özer tarafından açıklanan Türkiye Veteranlar Karmasının kadrosunda, Batı ve Orta Karadeniz Grubunda yer alan Samsun Metro Veteranlar takımı oyuncuları Celil Sağır, Mehmet Nas, Harun Algan, Atilla Pank, Burhan Karun Sarıhasan, Bafra Veteranlar takımından Özlem Kağıt, Çorum Veteranlar takımından Hasan Olgun, Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımından Tuncay Başaran ve Bartın İl Özel İdare Yolspor takımından ise Ümit Akyemiş'te yer aldı.

Başaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük Veteranlar olarak grup lideri olduklarını ve her geçen gün hedef büyülttüklerini söyledi.

Amaçlarının Karabük'ü tanıtmak ve en iyi şekilde temsil etmek olduğunu anlatan Başaran, "Karabük'te top oynamış, bu işe gönül vermiş arkadaşlar olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içindeyiz. Başkanımız, hocamız ve arkadaşlarım bunu en iyi şekilde yapıyor. Takımdaki başarı TMVFL tarafından fark edildi ki artık milli takıma ve Türkiye karmalarına davet ediliyoruz. Burada isimler önemli değil. Buralarda Karabük'ün de adının olması önemli." diye konuştu.

Kaynak: AA