Bandırmaspor İkinci Yarıya Hazır

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor'un Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, "Devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Mustafa Uğur hocamıza ve ekibine, futbolcularımıza güveniyoruz. Ligin sonunda şampiyon olacağız. Bütün şehrin buna inanmasını bekliyoruz." dedi.

Rüzgar, Asbaşkan Bilgen Süngü ile düzenledikleri basın toplantısında bordo-beyazlı kulübün hedefleri ve transferlerini anlattı.

Ligin sonunda şampiyon olan tarafın Bandırmaspor olacağını belirten Rüzgar, şunları kaydetti:

"İlk yarıda Bandırmaspor'un inişli, çıkışlı grafikleri oldu. Sakat ve performansı düşük futbolcuların olması etkenlerden biriydi. Şuanda puan sıralamasında 3. sıradayız. Devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Mustafa Uğur hocamıza ve ekibine, futbolcularımıza güveniyoruz. Ligin sonunda şampiyon olacağız.

Bütün şehrin buna inanmasını bekliyoruz. Biz, 6 futbolcu ile yolları ayırdık. Karagümrük’ten Feyyaz Aydil, Nazilli Belediyesi'nden Nurettin Kayaoğlu, Gölcük'ten Yunus Emre Özdemir'i transfer ettik. Trabzonspor'dan Mertcan Çam'ı kiraladık. Bunun dışında 2 futbolcu daha transfer edilecek."

Bandırmaspor Asbaşkanı Bilgen Süngü de tesisleşmeye önem verdiklerini ve kulübün gelir kaynaklarını arttırmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: AA