Altıeylül'ün Şampiyonu Mimar Sinan

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘İmkân Bizden Oynamak Sizden’ sloganıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvası’nın Altıeylül’ün şampiyon takımları belli oldu. Gençler kategorisinde Mimar Sinan Yıldızlar kategorisinde Akdeniz Zağnos Yıldızları şampiyon oldu.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvası’nın Altıeylül ayağında gençler kategorisinde 42, Yıldızlar kategorisinde ise 22 takım karşılaştı.

Mahalle ligi ödül töreninde konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Gençler,: evinizde, okulunuzda, dışarıda internet başında takılı kalmayın. Çocukluğunuzun, gençliğinizin tadını çıkarın. Bugün bu organizasyonda bulunmaktan çok memnunum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ Sevgili çocuklar spor yapan kişi sağlıklı olur, zeki olur, başarılı olur. Tabi bu turnuvada kazananlar da olur, kaybedenler de olur. Ebette Akdeniz-Zağnos Yıldızlar ve Mimar Sinan-1’i öncelikli olarak tebrik ediyorum ama, turnuvaya katılan diğer takımları da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sevgili gençler sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerle beraber bu etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ödül törenine, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan yardımcıları, Altıeylül İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Ahmet Akan, Şampiyon takımlar ve antrenörleri katıldı.

Şampiyon takımlar ilçeler arasında oynanacak olan karşılaşmalarda Altıeylül’ü şampiyonada temsil edecekler.

Kaynak: İHA