Ali Koç bombayı patlattı

Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Ali Koç, Alex de Souza için jübile maçı organize etmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de başkan adaylığına soyunan Ali Koç dün gece Kalamış'ta üyelerle biraraya gelerek gövde gösterisi yaparken kongre öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koç, ' Yargıtay kararını neden beklemedin diye soranlar oldu. Vefasızsın ithamlarıyla karşılaştım. Kulübün içinden geçtiği durum, geleceği değil günü kurtarma konusunda hareket edilmesi, borç sarmalı sürdürülemez mali durumun bağımsızlığını tehlikeye düşürecek duruma geldiği için aday oldum. Yargıtay süreci yarın da bitebilir, 3-5 sene de sürebilir. Davaya sahip çıkacağız. Kulübün uğradığı zararların tazmini için her türlü mücadeleyi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

'BENİM EN ÖNEMLİ KARAKTERİM SADAKATTİR'


Ali Koç, 'Kulübüme ve başkanıma sadakatimi ve bağlılığımı bugüne kadar yaşananları bilen hiç kimse sorgulayamaz. Hayatımda kendim için yapmadığım birçok şeyi Fenerbahçe için yaptım. Benim en önemli karakterim sadakattir. Bundan dolayı adayım, karşınızdayım' diye konuştu.

Ali Koç bombayı patlattı

Bazı insanların muhalefet yapmaları ve tenkit etmeleri için beklediğini vurgulayan Koç, 'Böyle bir tavır fıtratımda yok. Fenerbahçe futbolda kaybetsin ki Ali Koç seçilsin düşüncesinde olan taraftarlar vardır. Bu düşünceyi tasvip etmiyorum. Böyle düşünenler varsa ben kesinlikle sizin için doğru bir aday değilim. Bana oy vermeyin' ifadelerini kullandı.

Koç konuşmasını şöyle sürdürdü: 'Geri dönüşü olmayan yola çıktım. Ben artık sağlığım elverdiği sürece adaylıktan asla çekilmeyeceğim. Giremez dediler, sonra kazanamaz, beceremez dendi, demek ki doğru yoldayım.'

ALEX'E JÜBİLE

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un, Aziz Yıldırım ile tartışarak takımdan ayrılan Alex de Souza için de bir vefa örneği sergileyerek jübile maçı organize etmeye hazırlandığı öğrenildi. Koç'un başkanlık çalışmaları kapsamında hazırlattığı videoda da 'Vefa için' sloganıyla birlikte Alex de Souza'nın gözü yaşlı fotoğrafları ekrana getirildi.

Ali Koç bombayı patlattı