Yaşar'dan 'Karşıyaka' Açıklaması

Mesut Sancak’ın Karşıyaka Spor Kulübü’nün futbol ve basketbol şubeleriyle ilgilendiğini açıklamasının ardından yıllardır Karşıyaka Basketbol Şubesi’nin sponsoru olan Yaşar Holding de şirketleşme kararının alınması durumunda basketbol şubesiyle ilgilenebileceklerini açıkladı.

“Karşıyaka’nın geleceğini Karşıyakalılar belirleyecektir” ifadeleri kullanılan Yaşar Holding’in yazılı açıklamasında, “Selçuk Yaşar’ın Karşıyaka sevgisi, gönüllülük esasına dayanır. Bu bitmeyen sevgi karşılıksızdır; arkasında bir vizyon ve büyük bir mirası anlatır. 60 yıldır derneğe, son 20 yıldır da basketbola olan desteğimiz dün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Futbol şubesinden kaynaklı borçlardan dolayı sıkıntıya giren basketbol şubemize, sözleşmelerde belirlenmiş bütçenin üstüne çıkarak yasaklar kaldırılmış, transferin önü açılmış, takımımız yeniden ayağa kalkmıştır. Son 20 yılda gururumuz olan basket takımımız, inanıyoruz ki; bundan sonra da başarıyla yoluna devam edecektir” denildi.

Bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü için aktarılan kaynağın hesabının tutulmadığı belirtilen açıklamada, “Şirketleşme kararı alınırsa 20 yıldır markamızı paylaştığımız, destekçisi bulunduğumuz basketbol şubesine daha önce de belirttiğimiz gibi ilgimiz doğal olarak mevcuttur” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İHA