Muratpaşalı Kadın Hentbolcular İkinci Yarıya Hazır

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ilk yarısını namağlup lider tamamladığı sezonun ikinci yarısında aynı başarıyı sürdürmeyi hedefliyor.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, ikinci yarıya Üsküdar Belediyesispor Kulübü maçıyla başlayacak.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda 20 Ocak Cumartesi oynanacak maçta, Muratpaşa Belediyespor, sezonun ilk yarısındaki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Ligde oynadığı 12 maçın 12'sini de kazanarak 24 puanla lider olan Muratpaşa Belediyespor'da, sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Antrenör Birol Ünsal, yaptığı değerlendirmede, iyi bir ara kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, hazırlıklar kapsamında İzmir'de önemli bir turnuvayı tüm maçları kazanarak kapattıklarını hatırlattı.

Genel olarak, belli bir maç ritmi yakalamış takımlar için verilen aralar sonrası dönüşün zor olduğunu ama İzmir'deki turnuvayla bu zorluğun üstesinden geldiklerini dile getiren Ünsal, "İstiyoruz ki Muratpaşa, Avrupa'nın gediklisi olsun. Antalya bunu hak ediyor. Belediye Başkanımız Ümit Uysal ve kulüp yönetimi hentbola farklı bakıyor. Beklentileri çok yüksek. Biz de bu beklentileri karşılamak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA