Adanaspor'da Futbolcuların Performansı Teknik Heyeti Sevindirdi

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde çalışmalarını sürdüren Adanaspor ısınma hareketlerinin ardından taktiksel çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların istekli ve morallerinin yüksek olması da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Adanaspor’da Denizlispor maçı öncesinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Adanaspor’un yeni transferi Kürşad Sürmeli, turuncu-beyazlı takımın formasına giymekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kürşad Sürmeli antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, “Adanaspor’da başarılı olmak istiyorum. Altyapıdan bu zaman kadar orta saha mevkisinde oynuyorum ama son dönemlerde ön liberoda da oynadığım oldu. Sezon öncesinde de Adanaspor ile anlaşma durumum olmuştu ancak olmadı. Kısmette devre arasında anlaşmak varmış. Hedefi olan bir futbolcuyumdur. Bu doğrultuda takıma da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım ve hedefimiz Adanaspor’u yeniden Süper Lig’e taşımak. Kamp dönemi artık sona eriyor. Takım olarak Denizlispor maçına en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Denizlispor maçında istediğimiz gibi oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA