Yiğiner'e Sarı-Lacivert Destek

MKE Ankaragücü teknik ekibi ve futbolcular, Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası başkanlığına yeniden seçilen sarılacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner'i ziyaret etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik ekip ve futbolcular, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasının 21. olağan genel kurulunda yeniden başkan seçilen, sarı-lacivertli kulübün başkanı Mehmet Yiğiner'i makamında ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda pazar günü yapılan seçimde yeniden esnaf odasının başkanı olan Yiğiner, "İlk yarıyı lider kapatarak çok iyi bir mücadele sergilediniz. Allah'ın izniyle, bu birlik ve beraberlik, bu istek, bu mücadele, bu çalışma Ankaragücümüzü şampiyon yapacaktır. Her şey çok iyi ve güzel gidiyor." dedi.

Ankaragücü’nü Süper Lig'e taşımak istediklerini ifade eden Yiğiner, "Bu süreçte futbolcularımızı mağdur etmeyeceğiz. Sizin mutluluğunuz bizim için önemli. Biz büyük bir aileyiz ve ne kadar zor olursa olsun her işin üstesinden gelecek güçteyiz. Sizlere güveniyorum. Zor kazanılan şeyler daha değerli olur ve daha büyük bir sevinç yaratır." diyerek, ziyaret için teşekkür etti.

Teknik direktör İsmail Kartal da yeniden başkanlığa seçilen Yiğiner'i ve yönetim kurulunu tebrik ederek, "Hem Ankaragücü için hem de esnaf için çok büyük işler yapacağınıza yürekten inanıyorum. Daha güçlü bir birliktelikle inşallah hep beraber Ankaragücü'nü hak ettiği yere getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA