Adıyaman Belediye Hentbolspor Sezonun İkinci Yarısına Hazırlanıyor

Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, 21 Ocakta başlayacak olan sezonun ikinci yarısına kendi tesislerinde sürdürdüğü çalışmalarla hazırlanıyor.

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 10 puanla 7. sırada tamamlayan Adıyaman Belediyespor, 21 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Maliye Piyango ile karşılaşacak olan Adıyaman Belediyespor’u bu maçtan sonra yoğun bir süreç bekliyor. İkinci yarının ikinci maçında kendi evinde oynayacağı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçından hemen sonra, 29, 30 ve 31 Ocak ile 1 Şubat tarihlerinde ev sahipliğini yapacağı Türkiye Kupası 2. Tur müsabakalarında zorlu maçlara çıkacak olan Adıyaman Belediyespor, bu yoğun süreçten en az puan kaybıyla ayrılmak istiyor.

Hedeflerinin ligin ikinci yarısına galibiyetlerle başlamak olduğunu söyleyen kulüp yöneticileri, Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları sonucunda da bir üst tura çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: İHA