Volkan Demirel'in mutluluk tablosu

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, ailesiyle mutluluğun resmini çizdirdi. Ünlü ressam Ali Elmacı, Demirel’i eşi Zeynep Sever Demirel, kızları ve köpekleriyle resmetti. Demirel Ailesi, bu çok özel tablo için 50 bin lira ödedi.

Volkan Demirel'in mutluluk tablosu
Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'le eşi Zeynep Sever Demirel'e ünlü sanatçı Ali Elmacı'dan güzel jest…

Olay yaratan II. Abdülhamit heykeliyle tanınan Ali Elmacı, Demirel Ailesi'nin mutlu aile yaşantısını resmetti. Zeynep Sever Demirel'in özel isteğiyle hayata geçen bu eser, Demirel çiftinin yaptıkları paylaşımıyla ortaya çıktı. Yoğunluğundan dolayı özel sipariş kabul etmemesine rağmen Demirel Ailesi'ni kırmayan başarılı ressam, Kasım 2017'de başladığı eseri önceki gün teslim etti.

EVLERİNİN EN DEĞERLİSİ

Ünlü kaleci ile 2009 Belçika Güzeli eşini kızları Yade ve Yeda'nın yanı sıra köpekleriyle de birlikte resmeden Ali Elmacı, adeta Demirel Ailesi'nin mutluluk tablosunu yaptı. Tablonun son halini eşiyle birlikte gören Fenerbahçeli kaleci, esere hayran kaldı. Ali Elmacı'ya emeği için teşekkür eden ünlü çift, tablo önünde de poz vermeyi ihmal etmedi. İkilinin evlerinin en güzel köşesine asacakları eser için de 50 bin TL ödediği öğrenildi. Bu arada çiftin evinde daha birçok Ali Elmacı imzalı tablo ve heykel bulunuyor.

Ünlü kaleci de birkaç fırça darbesiyle esere küçük de olsa katkıda bulundu.

Volkan Demirel'in mutluluk tablosu