Manisa Büyükşehir, Bülent Yelkenci'yi Unutmadı

Manisa sporuna sayısız futbolcu yetiştiren, Manisaspor eski teknik direktörlerinden Bülent Yelkenci’nin anısına Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından U12 ilçeler arası futbol turnuvası düzenleniyor.

Manisa’nın yetiştirdiği değerli spor adamlarına sahip çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor, ahde vefa projelerine bir yenisi daha ekliyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz ay hayata veda eden Manisaspor’un eski teknik direktörlerinden Bülent Yelkenci adına U12 ilçeler arası futbol turnuvası düzenliyor. Bu tür turnuvalarda genç yetenekleri de görme şansı yakaladıklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, yeni yetişen nesillere bu değerleri aktarmanın sportif başarılar kadar önemli olduğunu vurguladı. 25 Ocak Perşembe günü Fikri Bayrıl Spor Tesislerinde start alacak olan turnuvada Soma Zafer Spor, Kırkağaç Acar İdman Yurdu Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Salihlispor, Alaşehir Belediyespor, Salihli Belediyespor, Saruhanlı Belediyespor, Akhisar Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübü, Gölmarmara Spor Kulübü ve Kula Gençlik Spor Kulübü yer alacak.

Merhum futbol adamı Bülent Yelkenci’nin anısını yaşattıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Alt Yapı Sorumlusu Özcan Nalbantlar, ”Manisamızın yetiştirdiği önemli spor adamlarının anısını yaşatmanın sportif başarılar kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda bu yıl merhum Bülent Yelkenci anısına bu spor organizasyonunu yapıyoruz. Gelenekselleştirmeyi amaçladığımız turnuvada her yıl Manisalı bir spor adamını anmayı amaçlıyoruz” dedi.

Düzenlenen turnuvada yeni yetenekleri de görme fırsatı yakalayacaklarını belirten Nalbantlar,” Umarım sağlıklı, başarılı, güzel bir turnuva geçiririz” dedi.

Kaynak: İHA