Halkbank, Sahasında Kazanmak İstiyor

Orta oyuncu Hakkı: 'Levoranta'ya saygı duyuyoruz fakat onları buradan eli boş göndereceğiz'.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. hafta maçında yarın sahasında Finlandiya'nın Ford Store Levoranta ekibini konuk edecek.

Başkent ekibinde Mustafa Ramazanoğlu ve Hakkı Çapkınoğlu, Finlandiya ekibiyle oynanacak karşılaşmayla ilgili görüşlerini açıkladı.

Orta oyunculardan Hakkı Çapkınoğlu iyi bir rakiple karşılaşacaklarını bildiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Fin ekolü savaşçı bir kimliğe sahip. Levoranta'ya saygı duyuyoruz fakat onları buradan eli boş göndereceğiz. Yükselen performansımız, hedeflerimize duyduğumuz saygı ve takımdaşlık duygusu başarmamız için yeterli parametreler. Taraftarımızla büyüyeceğiz."

Pasör Mustafa Ramazanoğlu ise Şampiyonlar Ligi için önemli hedefleri olduğunu vurgulayarak, "Önce gruptan lider çıkmayı, ardından 12'li play-off turuna kalmayı ve son olarak da 4'lü final içinde yer almayı planlıyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Levoranta'nın bu yolda önlerindeki engellerden biri olduğunu aktaran Mustafa, "Rakibimizi Ankara'da geçerek, ilk adımımızı atmak istiyoruz. Arkadaşlarımla bu engeli aşacak gücümüz var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA