'Denizlispor'u Layık Olduğu Yerlere Getireceğiz'

Yeşilsiyahlı ekibin yeni transferi Hasan Kılıç: 'Hedefimiz Denizlispor'u ayakta tutabilmek'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un yeni transferi Hasan Kılıç, "Allah'ın izniyle Denizlispor'u layık olduğu yerlere getireceğiz." dedi.

Osmanlıspor'dan kadroya dahil edilen 25 yaşındaki futbolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor'a hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Hasan Kılıç, takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını belirterek, "Allah'ın izniyle Denizlispor'u layık olduğu yerlere getireceğiz. Dört aylık sözleşmem var. Hedefimiz Denizlispor'u ayakta tutabilmek." diye konuştu.

Atiker Konyaspor'dan gelen 25 yaşındaki Nijeryalı forvet Patrick Friday Eze de Denizlispor'da oynayacağı için mutlu olduğunu, çıkacağı ilk maça odaklandığını ve gol atmak istediğini ifade etti.

Yeni transferlerden Alperen Babacan da yeniden Denizlispor forması giyeceği için mutlu olduğunu, düşme potasından çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

- Adanaspor maçı hazırlıkları

Denizlispor, ligin 18. haftasında 22 Ocak Pazartesi günü sahasında Adanaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Reha Erginer yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalıştı. İdman, çift kale maçla sona erdi.

Kaynak: AA