Beyoğlu Belediyesi Güreş Takımı, İstanbul Şampiyonu Oldu

Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı bu sene ilk kez katıldığı İstanbul Güreş Şampiyonasında, hem yıldızlar hem de minikler kategorisinde İstanbul Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Geçtiğimiz yıl kurulan Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü kısa sürede büyük başarılara imza attı. Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı bu sene ilk kez katıldığı iki büyük turnuvada başarılı sonuçlar elde etti. İlk olarak iki sporcu ile katıldığı Türkiye Büyükler Güreş Şampiyonasında bir 3. lük ve bir de 4. lük elde eden Güreş Takımı, geçtiğimiz hafta da İstanbul Güreş Şampiyonasında İstanbul Şampiyonu olarak gönülleri fethetti.

8 altın, 9 gümüş ve 2 bronz madalya

Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Yıldızlar ve Minikler İstanbul Güreş Şampiyonasın 19 sporcu ile katılım sağladı. Sporcuların tamamı ilk üçe girme başarısını elde ederek, toplamda 8 altın, 9 gümüş ve 2 bronz madalya kazandılar. Beyoğlu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı bu sonuçlarla hem yıldızlar hem de minikler kategorisinde İstanbul Şampiyonu olarak büyük başarıya imza attı.

Kaynak: İHA