Ankara Malatyasporlular Derneği'nden Osmanlı Maçına Davet

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, hafta sonu Süper Lig’de oynanacak Osmanlıspor-Evkur Yeni Malatyaspor müsabakası için tüm Malatyalıları maça davet etti.

Ankara’da dernek üyeleri ve yöneticileriyle bir toplantı düzenleyen Yılmaz, cumartesi günkü maç öncesi bazı hazırlıklar yaptıklarını söyledi.



Ankara ve çevre illerde yaşayan Malatyalıları maça davet eden Yılmaz, “Sadece telefon numaralarında 44’ü, plakalarında 44’ü seçerek Malatyalı olunmuyor. Şehrinin ortak değerine de sahip çıkacaksın. Ankara ve çevresinde yaşayan Tüm Malatyalıları Evkur Yeni Malatyaspor - Osmanlıspor maçına bekliyoruz. Yönetim kurulumuzla maç öncesi bir toplantı yaptık. İkinci yarı sezonunun ilk maçında Evkur Yeni Malatyaspor’un oynayacağı maçta takımımızı Ankara’da en güzel şekilde ağırlayıp, galip gelmesi için gerekli desteği nasıl sağlarız onları konuştuk. Buradan Ankara da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimize çağrıda bulunuyorum, tribünde yerlerini alarak Malatyaspor’umuza destek versinler. Seyirci desteği çok önemli. İlk maçımızda alacağımız galibiyet moral motivasyon açısından bir sonraki maçlar için de bir çıkış noktası olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA