Sporculardan Vali Toprak'a Ziyaret

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki değişik spor kulüplerinde faaliyet gösteren sporcuları makamında kabul etti.

Vali Toprak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve antrenörleri ile birlikte kendisini ziyaret eden sporcularla bir süre sohbet etti. Spor yapmanın önemine değinen Vali Toprak, katıldıkları Türkiye şampiyonlukları ve değişik illerde yapılan yarışmalarda dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Vali Toprak, her zaman arkalarında oldukları sporculara imkânlar nispetinde yardımcı olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını söyledi.



Her branştan temsili toplam 20 sporcu, yarışmalarda elde ettikleri madalya ve kupalarla ziyarette bulundukları Vali Toprak’a kendilerine sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal da; spor ve kişisel gelişim faaliyetlerinde gençlerin ve çocukların başarılı olması için göstermiş oldukları özverili tutum, üstün gayret ve fedakârlıklarından dolayı Vali Cüneyit Orhan Toprak’a şükran plâketi ve üzerinde adının yazılı bulunduğu milli takım forması takdim etti.

Kaynak: İHA