Kayseri OSB Teknik Koleji Atletikspor Futbol Takımı Playoff'lara Kalcı

U-16 Ligi’nde 7 takımın mücadele ettiği ve son maça kadar ilk ikinin belirlenemediği A grubunda, Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik Spor, prestij maçına çıkan rakibi Hacılar Erciyesspor’u 6-1 mağlup ederek gruplar aşamasını namağlup tamamladı ve topladığı 16 puanla lider olarak playoffa adını yazdırdı.

Bekir Dağlı yönetiminde sahalarda fırtınalar estiren mavi-siyahlıların, maç başından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettirerek net bir galibiyet elde ettiği karşılaşmada goller Mustafa Yeşil, Mustafa Temmuz (2), Baki (2) ve Yusuf’un ayağından geldi.

Maçtan sonra sporcularını kutlayan Kulüp Başkanı Adil Özhan, "2014 yılında birkaç memleket sevdalısının sosyal sorumluluk projesi olarak kurduğu bu kulüp, bugün Kayseri’nin köklü kulüpleriyle yarışır hale geldi. Kurulduğu günden beri alt yapı hamleleriyle adından sıkça söz ettiren Kayseri OSB Teknik Koleji Atletik Spor, yatırımlarının meyvesini bu sezon toplamaya başladı.

En büyüğü 16 yaşında olan sporcuların yer aldığı bir futbol alt yapısına sahibiz ve gelecek adına önemli adımlar atıyoruz. Bu sezon U-14, U-15 ve U-16 liglerinde playoff oynayacağız; henüz bir şey başarılmış sayılmaz, amacımız playoffları da lider tamamlayıp şehrimizi il dışında en iyi şekilde temsil etmek. Çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize, bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarımıza, her şartta haberi kovalayan basın mensuplarına, antrenörlerimize, formamızı terleten sporcularımıza ve onlara spor yapma imkanı sunan sponsorlarımıza... kısacası büyük Atletik ailesine minnetlerimi ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA