Elazığspor'un 5 Milyon TL'ye İhtiyacı Var

Elazığspor Kulübü resmi web sitesinden bir açıklamaya yayınlayarak takımın hedeften kopmaması adına yaklaşık 5 Milyon TL’ye ihtiyaç duyulduğu aktarıldı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, mevcut futbolcuların alacakları, FIFA dosyalarıyla ilgili geciken taksitler ve TFF nezdinde bulunan transfere engel borcu ortadan kaldırabilmek için kaynak arayışlarında bulunuyor. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile konuya ilişkin olarak bir görüşme gerçekleştiren Elazığspor yönetimi, Vali Çetin Oktay Kaldırım’dan da randevu talebinde bulundu.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kulüp Başkanımız Sedat Karataş ve Yönetim Kurulumuz mevcut futbolcularımızın alacakları, FIFA’da bulunan futbolcu dosyalarıyla ilgili geciken taksitler ve TFF nezdinde bulunan transfere engel borcu ortadan kaldırabilmek için kaynak arayışlarını sürdürmektedir. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz ile bugün bir görüşme gerçekleştiren yönetim kurulumuz, Valimiz Çetin Oktay Kaldırım’dan da randevu talep etmiştir. Sezonun ikinci yarısına sorunsuz bir başlangıç yapmak ve takımımızın hedefinden kopmaması adına yaklaşık 5 Milyon TL’lik maddi kaynağa ihtiyaç duyulmaktadır. Yönetim Kurulumuzun bu maddi krizi ortadan kaldırabilmek adına yoğun bir mücadele içinde olduğunu, son gün ve son dakikaya kadar bu mücadelesini sürdüreceğini belirtmek isteriz”denildi.

Kaynak: İHA