Çorum Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi

TFF 3. Lig takımlarından Çorum Belediyespor, devre arasında 4 futbolcuyu kadrosuna kattı.

Mücadele ettiği 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk iddiasını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Pendikspor'dan Emre Okur, Tokatspor'dan İsmet Kavuştu, Sivas Belediyespor'dan Yakup Yiğit ve İnegölspor’dan Ertuğrul Kavuştu ile anlaşma sağladı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Balaban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dört futbolcuyla da sözleşme imzaladıklarını belirterek, ara transfer dönemimde takıma katkı sağlayacak oyuncuları transfer ettiklerine inandığını söyledi.

Ligin ikinci yarısının çok daha çetin geçeceğini bildiklerini ve transferde hata yapmamaya özen gösterdiklerini dile getiren Balaban, "Ligin ikinci yarısı çok daha çetin maçlara sahne olacak. Bunun bilinciyle hareket ettik ve takıma doğrudan katkı sağlayacağına inandığımız futbolcularla anlaşmak istedik. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Kulüp olarak bizim tek hedefimiz artık Çorum'un futbolda hak ettiği yerde olması. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz." diye konuştu.

Balaban, şampiyonluk mücadelesinde iç sahada oynanacakları maçların çok önemli olduğunu ve taraftarın desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA