Muratbey Uşak - Trabzonspor Maçın Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin devre arasına girilirken 15. hafta maçında Muratbey Uşak, sahasında Trabzonspor’u 100-71 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından antrenörler ve oyuncular karşılaşmayı değerlendirdi.

Devre arasına girilirken kuşkusuz haftanın en çok merak edilen karşılaşması Muratbey Uşak - Trabzonspor karşılaşması oldu. Yıllardır Uşak ekibinin baş antrenörü olan Ozan Bulkaz ilk kez rakip olarak Uşak’ın karşısında yer aldı. Müthiş bir atmosferde oynanan karşılaşmanın ardından Uşak ekibi karşılaşmadan 100-71 galip ayrılarak devreyi galibiyetle kapatmayı başardı.

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Muratbey Uşak Başantrenörü Aziz Bekir şunları söyledi:

“Yakaladığımız ivmeyi bu karşılaşmayı kazanarak sürdürdük. Bugün sadece bir galibiyet aldık. Tablo olarak halen ligin halen sonundayız. Havaya girmeden önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Muhteşem seyircimize teşekkür ediyorum. Galibiyette onlarında payı da vardı. İkinci yarı desteklerin sürmesini diliyorum.“

Muratbey Uşak oyuncusu Miller ise, “Hafta içi çok iyi hazırlandık. Oyun planımızı sahaya iyi yansıttık. Agresif savunmamızı iyi hucümla birleştirdik ve güzel bir galibiyet aldık. Ozan koç bizim eski koçumuzdu bilindiği üzere, bütün hafta bu düşünceyi kafamdan silerek maça konsantre oldum. Ozan koç zaten 20 yıldır bu kulüpte emeği olan bir kişi, benim ona saygım son derece yüksek” dedi.



Trabzonspor Başantrenörü Ozan Bulkaz ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Oyuncularım bugün bir türlü toparlayamadı, çok basit hatalar yaptık. Bu maçla devre arasına girildi. Bizlerde hem yönetimsel hem de oyuncular anlamında bazı değişiklikler yapıp ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Fikstür avantajımız var bunu en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıda daha iyi yerlerde olacağız. Maç benim için tabiî ki zordu. Uşak benim memleketim, Uşak takımının koçluğunu yapmadım sadece, benim evladım gibiydi. Onlara da diğer maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Trabzonspor oyuncusu Harris ise, “Uşak ekibi daha agrasif ve sert oynadı. Ribauntlarda maçı domine ederek kazandırlar. Daha istekli olan onlardı ve kazandılar tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA