Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Tenis Kompleksi içinde yer alan Tenis Kafe, vatandaşlara özel günlerinde de hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, açıldığı günden bu yana halkın yoğun ilgi gösterdiği Tenis Kafe'nin özel günlerde de sıklıkla tercih edildiğini söyledi.

Doğum günü, veli toplantısı gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapan Tenis Kafe'nin, halkın beğenisini toplamaya devam ettiğini belirten Baysan, özel günlerini bu kafede kutlamak isteyen vatandaşların belediyeye giderek ya da 0542 547 54 85 numaralı telefondan rezervasyon yaptırarak 100 lira karşılığında mekanı kiralayabildiğini kaydetti.

Baysan, sıcak ve soğuk içecek hizmetini Tenis Kafe’den karşılama koşuluyla çeşitli etkinlikler için kiralayabilen vatandaşların, isteğe bağlı olarak mekan süslemesi yapıp yiyeceklerini kendi temin edebildiklerini ifade ederek, ''İç mekanda 60 kişi ağırlama kapasitesine sahip Tenis Kafe’yi tercih eden vatandaşlarımız, Tenis Kompleksi’nde yer alan oyun parkı, spor ve yürüyüş alanlarında da keyifli vakit geçirme imkanına sahip oluyor. Keyifli atmosferi ve uygun fiyatlarıyla Tenis Kafe, her gün 10.00 – 23.00 saatlerinde hizmet veriyor. Burayı bu şekilde de halkın hizmetine açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' dedi.

- ÇBSK ve Benek Koleji'nden sportif iş birliği

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) bünyesinde basketbol eğitimi alan sporcular, Benek Koleji'nden aldıkları burs ile eğitim hayatlarına da başarıyla devam ediyor.

Eğitim ve sporun birlikte yürütüldüğü zaman başarının da beraberinde geldiğini belirten ÇBSK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eligül, bu kapsamda Benek Koleji ile sezon başında aldıkları ortak karar doğrultusunda ÇBSK bünyesinde bulunan Yıldız Erkek Basketbol takımında oynayan 7 sporcunun kolej bünyesinde eğitim alırken aynı zamanda Benek Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımında sportif faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.

Başkan Eligül, açıklamasında, "Çocuklarımızın geleceğini güvence altına almak zorundayız. Biz Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak çocuklarımızı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi zeki, çevik ve ahlaklı olarak yetişmek için de mücadele ediyoruz. Onları geleceğe hazırlayabilmek maksadıyla sezon başında Çorlu'da eğitim ve öğretim veren Benek Koleji ile ortak bir karar aldık. Benek Koleji bünyesinde burslu olarak eğitim gören çocuklarımız aynı zamanda kolej çatısı altında sportif faaliyetlerine devam ediyorlar. Çorlu'da eğitim veren tüm özel okullarımızı da bu birlikteliğe davet ediyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Spor ve eğitimini birlikte yürüten gençlerimiz hayatlarında daha başarılı oluyorlar. Bunun dünyada çok örneği var. Gelin el ele gönül gönüle verelim, çocuklarımızı başarılı bir geleceğe taşıyalım." dedi.

Kaynak: AA