Muğla'da Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Marmaris'te amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulundu.

Beldibi Mahallesi'nde bulunan Marmarisspor Kulübü'nün futbol sahasında forma, yağmurluk ve futbol topundan oluşan malzemelerin ilçedeki spor kulüplerine dağıtımı yapıldı.

Kulüplerin sporcularına yağmurluk dağıtımını, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci yaptı.

Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor kulüplerine maddi ve lojistik destek sağlamaya devam ettiklerini söyledi.

2018 yılının, "Madde Bağımlılığı ile Mücadele” yılı olduğunu anımsatan Öçalmaz, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarına imkan sağlayamaya özen gösteriyoruz. Bu çerçevede 410 tane faaliyete imza attık. Bugün de bakanlığımızın gönderdiği spor malzemelerini sporcularımızla buluşturuyoruz." dedi.

Öçalmaz, il genelinde 400'ün üzerinde spor kulübünün olduğuna dikkat çekerken, kurum olarak kulüplerin tamamına malzeme yardımında bulunduklarını kaydetti.

Kaynak: AA