Kadınlar Futbol Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grupta mücadele eden Muş Alparslan Bayan Futbol Takımı, sahasında Iğdır Spor Bayan Futbol Takımını 2-0 yendi.

Gazetecilere açıklama yapan Takım Kaptanı Arzu Güven, iyi bir mücadeleyle maçı kazanıp puanlarını 9’a çıkardıklarını söyledi.

Güven, "Milli takımda oynayabilecek arkadaşlarımız var. Hedefimiz kesinlikle ikinci lige çıkmaktır. Takım olarak bunun mücadelesini yapıyoruz. Ancak destek alamıyoruz çok iyi sporcularımız var rakip takım güçlü olmasına rağmen 2-0 yendik. Bu anlamda çok mutluyuz." diye konuştu.

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkan ise Muş’ta 3. Ligde 2 kadın takımıyla mücadele ettiklerini söyledi.

Türkan, "Bunlar 6 takımlı bir grup. Statüler bu yıl değişti. Geçen yıllarda takımların gidiş geliş masrafları daha önce ödeniyordu bu yıl tamamen kaldırıldı. Ancak burada kovalamaca bir mücadele var. Takımımız sahasında Iğdır takımını 2-0 mağlup ederek bir basamak daha yükseldi. Kendilerini tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA